New Signup

Special Automation Software 2022

Macam mana pencapaian sales tahun 2021, ok tak? Dah sedia untuk automasi bisnes pada tahun 2022?
Jom lengkapkan persediaan anda untuk jimatkan kos iklan, dapatkan targeted prospek lebih ramai dan tingkatkan jualan secara auto dengan bantuan beberapa software automasi seperti di bawah.
"Work Smarter, Not Harder"





 
AUTOFB-KITFB | Facebook Automation
 
 
 

AUTOFB-KITFB | Facebook Automation

 

Sering guna FB Group untuk hebahkan iklan tetapi penat nak post satu per satu? Jom jimatkan kos iklan dan maksimumkan pemasaran zero kos di Facebook! Anda juga boleh dapatkan friend/prospek yang targeted dan auto share iklan ke FB group dengan mudah.

 

Learn More






 


 
AUTOWASAP | Whatsapp Automation
 
 
 

AUTOWASAP | Whatsapp Automation

 

Sering guna wasap untuk close sales tetapi stress sebab nak kena follow up mesej satu per satu? Jom automasi bisnes anda di wasap dengan bantuan software Autowasap! Anda boleh hantar ribuan mesej wasap secara pukal, extract nombor dari group, auto reply mesej, broadcast mesej ke group dll hanya melalui phone sahaja!

 

Learn More






 


 
FANPAGE FINDER
 
 
 

Fanpage Leads Finder

 

Dah pening sebab tak tahu nak cari targeted prospek kat mana? Khusus untuk Biz-Owner, Ejen atau Internet Marketer, kini anda boleh dapatkan senarai prospek yang targeted dari FB Pages dengan mudah dan cepat! Masukkan keyword yang nak cari dan ribuan email atau phone number prospek akan dipaparkan hanya beberapa minit sahaja.

 

Learn More






 


 
FANPAGE SENDER
 
 
 

Fanpage Inbox Sender

 

Selalu buat FB Ads tapi kecewa sebab tak dapat nak mesej semua prosek yang pm ke Page anda? Kini anda boleh auto Send Message dan Follow Up semua prospek yang pernah chat di FB Page anda dengan cepat, mudah dan jimat kos!

 

Learn More






 


 
TELEGRAM AUTOMATION
 
 
 

Telegram Automation

 

Anda guna Telegram untuk dapatkan prospek atau hebahkan iklan? Jom jimatkan kos iklan dan maksimumkan pemasaran zero kos di Telegram! Software Telegram Automation boleh extract member dari group, tambah member ke group anda, dan boleh hantar bulk mesej kepada member atau group.

 

Learn More






 


 
WASENDER PRO
 
 
 

WASENDER PRO

 

Nak uruskan pemasaran di wasap dengan lebih mudah dan sistematik? Jika anda mempunyai banyak contact di wasap, anda boleh gunakan software WasenderPro untuk lakukan follow up. Tidak perlu lagi bazirkan banyak masa untuk follow up satu per satu. Follow up sangat penting dalam sesuatu bisnes.

 

Learn More






 


 
WHATSAPP LEADS EXTRACTOR
 
 
 

Whatsapp Leads Extractor

 

Dah ramai yang wasap tapi tak tahu macam mana nak backup semua nombor tu? Software ini mampu extract semua nombor dari wasap anda hanya 1-klik! Boleh extract dari list chat, group, label, contact atau dari carian keyword.

 

Learn More






 


 
INSTAGRAM LEADS EXTRACTOR
 
 
 

Instagram Leads Extractor

 

Ingin cari prospek yang targeted di IG? InstaLeads boleh bantu anda dapatkan email @ no. phone prospek dengan mudah melalui carian Follower, Hastags dll.

 

Learn More






 
 

Tiada lagi alasan tak ada masa, penat, tak pandai, tak ada staff, masalah ekonomi disebabkan Covid-19 atau stress sebab tak ada sales walaupun dah banyak duit habis untuk buat iklan...
"Duduk Rumah Dan Biarkan Robot Bantu Tingkatkan Jualan Untuk Anda Sekarang!"